2005-12-29

Kristnasko, unuaj paŝoj k.a.

Svedion kovris neĝo kaj, laŭ la promeso, mi denove skribas. Pasintsemajnfine okazis multaj aferoj - mi unue komencis stari sen apogo, poste eĉ stariĝi meze de ĉambro mem, kaj je la fino mi tediĝis kaj ankaŭ ekpaŝis. Kvin paŝojn, ne malbona komenco :-)
Krom tio, mi rimarkis ke oni ne nur povas elprenadi aferojn el kestoj kaj korboj, sed ankaŭ remeti ilin, kvankam mi ankoraŭ malofte emas fari tion. Kaj, laste sed ne malplej grave, pasis mia dua Kristnasko, kaj mi ricevis multajn donacojn, i.a. mian unuan hoke-bastonon!

1 comment:

Anonymous said...

Cao Sonja,
nas dvije se poznajemo direkno ali ja pozanjem tvoju mamu i tetku, nase mame su su odrasle skupa. Ja se zovem Nidzara, a moja mama Nermina. Ceca i Nera su zivjele kuca do kuce u Teslicu. Ceca je dala ovaj link mojoj mami da joj pokaze svoju unuku, a mama ga je dala meni da vidim Ivu. Iva je kao med :). Ja se uobicajeno ne bih interesovala za bebe, ali i ja sam dobila curicu prije tri mjeseca i iznenada me sada bebe interesuju.
Nadam se da ti prilagodjavanje Svedkoj nije pretesko, ja se sjecam da nije bas bilo lako u pocetku, ljudi/zemlja je puno drugacija od balkanaca/Balkana. Treba vremena i truda, ali na kraju covjek se prilagodi i vidi da u sustini puno toga i nije tako drugacije. Ti imas muza svedjana (kao i ja) i to olaksava stvari prilicno puno.Nemoj paniciti sto je trenutno tako mracno u Svedskoj, u ljeto ces kukati jer ne mozes da spavas kako treba jer je previse svjetlo :)
Ako zelis da ponekad popricas sa nekim na nasem ili da se pojadas, moja mail adresa je nidzara.dellien@tactel.se , pa se javi.
Djidja

PS: I ja imam malu galeriju slika, ako te interesuje kako Dina i mi izgledamo http://www.familjeliv.se/krypin/djidja/galleri.php